Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-30, 09:24   #110
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Jag trodde att hela poängen med det här var att det skulle ske utan att resultatet skulle kunna misstänkliggöras.
Därför hade det varit bra om man släppt länken till lottningens sida innan själva lottningen skedde.

Som det här utfördes kunde ju det ha lottats om tills man fick ett önskvärt resultat och därefter släppt länken till just den lottningen.

Ådön Raptors är mitt lag.
Du vet med all tydlighet inte hur randompicker fungerar. Det går inte att lotta om när man väl lottat utan då är positionerna låsta direkt.

Det går att trycka på en länk i lottningen som visar alla tidigare lottningar som jag gjort och eftersom det endast finns 1 lottning där så kan jag inte ha gjort flera lottningar för att se till så att just du skulle komma sist.

Jag fick ingen länk till resultatet förrän lottningen var klar så jag vet inte ens om man kunde bjudit in någon som skulle övervaka lottningen. Man redigerade priser och deltagare ända tills man valde att slutföra lottningen och redigerarsidan lär ju inte alla kunna komma åt.

Hur man än lottat så hade det väl alltid funnits en viss grad av misstänksamhet för fusk men precis som ni litar på att jag agerar bank så får man försöka lita på att jag inte skulle manipulera någon lottning av draftordning.

Det finns för och nackdelar med alla positioner i draften så det gäller bara att anpassa sig efter det. Du får pick nr 14 och 15 så du kan plocka två toppspelare i rad medans Lillis får pick nr 1 och nr 28 och måste vänta länge innan han får plocka sin andra spelare.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+5), Arch (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat