Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-30, 10:20   #111
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3302


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Du vet med all tydlighet inte hur randompicker fungerar. Det går inte att lotta om när man väl lottat utan då är positionerna låsta direkt.
Jag testade faktiskt lite själv för att se hur det funkade, men nej det är sant jag har väl inte stenkoll men tror ändå jag har hyfsad koll.

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Det går att trycka på en länk i lottningen som visar alla tidigare lottningar som jag gjort och eftersom det endast finns 1 lottning där så kan jag inte ha gjort flera lottningar för att se till så att just du skulle komma sist.
En lottning per konto visst, men det är ju inget som hindrar en från att skapa flera konton om man vill.

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Jag fick ingen länk till resultatet förrän lottningen var klar så jag vet inte ens om man kunde bjudit in någon som skulle övervaka lottningen. Man redigerade priser och deltagare ända tills man valde att slutföra lottningen och redigerarsidan lär ju inte alla kunna komma åt.
Jag föreslog att man skulle ha släppt länken till lottningen innan den genomfördes, likt så här:
https://www.randompicker.com/protocol/226646x10776. Sen väntat någon dag och därefter utfört "final draw". Då hade alla kunnat veta att det inte utfördes flera olika lottningar och den som passade bäst valdes.

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Hur man än lottat så hade det väl alltid funnits en viss grad av misstänksamhet för fusk men precis som ni litar på att jag agerar bank så får man försöka lita på att jag inte skulle manipulera någon lottning av draftordning.
Om man lottat via espns default så hade det nog inte gått att misstänka i alla fall. Om man väljer att utföra lottningen offsite så bör man se till att det är helt omöjligt att fuska. Jag kom med ett alternativt förslag om att man skulle utföra den på real-life events. Som typ alla fick en måltipsmatch var och den matchen med snabbaste målet fick hamna först i draftordningen osv. Det hade varit svårt att fuska med. Men randompicker lät bättre utan att jag hade exakt koll på hur det funkade, men så som det utfördes i det här fallet så var det ju rum för fusk.

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Det finns för och nackdelar med alla positioner i draften så det gäller bara att anpassa sig efter det. Du får pick nr 14 och 15 så du kan plocka två toppspelare i rad medans Lillis får pick nr 1 och nr 28 och måste vänta länge innan han får plocka sin andra spelare.
Det finns även för och nackdelar med alla trupper i fotbollsallsvenskan. Men det är ju klart att man som manager hellre har Malmös än Falkenbergs på samma sätt som man som GM i fantasy hellre har pick 1 och 28 än 14 och 15 eftersom att skillnaden i kvalitet i picks minskar ju senare in i draften man kommer.Med det sagt så tror jag inte att det var något fuffens med den här lottningen och jag accepterar min position att få drafta sist. Men jag tycker att en liknande lottning borde ske på ett annat mer kontrollerat sätt nästa gång.

Senast redigerad av jaroiten den 2015-08-30 klockan 10:52.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat