Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-31, 10:10   #119
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 696
Sharp$: 22691

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

@ jaroiten

Du kan ju inte säga att du inte misstänker fusk när samtidigt allt du skriver handlar om att fusk kan ha förekommit. Du är ju till och med så misstänksam så du har gått in på randompicker och skapat ett konto för att se hur det fungerar för att se om det kan ha fuskats.

BroderH frågade om jag kunde köra lottningen så då gick jag in och gjorde en lottning och sen trodde jag inte det var mer med det.

Fanns det starka önskemål om hur lottningen skulle genomföras så vore det ju väldigt bra om man vädrade dom innan jag gjorde lottningen.

Ditt förslag om måltipslottningen är ju om något sämre eftersom det kan ju skilja sig radikalt på chanserna till mål i respektive match. För jag antar att du inte frivilligt hade tagit den matchen som hade 2.80 i odds på Över 2.5 mål och låtit oss andra få matcher med 1.50 i odds på Över 2.5 mål? Så hur hade man valt vilka matcher respektive deltagare skulle få? Det skulle väl också ha lottats, och den lottningen hade väl också manipulerats om du inte fick den matchen som hade störst chans till många mål enligt oddsen?

Att jämföra pick 1+28 och 14+15 med Malmö och Falkenbergs trupper känns ju inte riktigt jämförbart. Jag försökte bara få dig att förstå att det inte är milslång skillnad på draftposition. Du kommer inte kunna plocka en topp RB men du kan plocka två top WR och bygga laget därifrån medans Lillis får en topp RB och sen får plocka någon "osäker" spelare som nr 28. Men jag förstår att du inte vill försöka se det så eftersom du är väldigt missnöjd med att du är fick pick nr 14 medans många av oss andra hade försökt se möjligheterna med att plocka 2 spelare i rad hela vägen.

Här är min användarsida, att denna lottningen är gjord på mitt nick och även på min mail bör ju kunna indikera att jag bara lottat en gång och inte fuskat. Hade lottningen genomförts av ett ett konto där mitt nick varit något annat och någon annan mail använts så hade man ju kunna "misstänkt" fusk.

[IMG][/IMG]
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BroderH (+10), eddieh (+10)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat