Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-31, 11:03   #120
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3302


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
@ jaroiten

Du kan ju inte säga att du inte misstänker fusk när samtidigt allt du skriver handlar om att fusk kan ha förekommit. Du är ju till och med så misstänksam så du har gått in på randompicker och skapat ett konto för att se hur det fungerar för att se om det kan ha fuskats.
Som sagt, jag tror inte det har fuskats, men som det utfördes går det tyvärr inte att utesluta. Det är väl lite av en definitionsfråga det här med "misstänka" och "tro" osv. Om Malmö möter Falkenberg hemma så tror jag ju inte direkt att Falkenberg vinner, men visst finns sannolikheten där och till rätt odds skulle jag även spela på bortaseger. Det är som i det här fallet, jag tror inte du har fuskat men chansen finns ju och det känns trist.

Om man utför en sån här lottning offsite med personer som man inte känner som dessutom har satsat pengar på spelet så tycker jag att det ska vara omöjligt att fuska för att behålla spelets integritet.
Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
BroderH frågade om jag kunde köra lottningen så då gick jag in och gjorde en lottning och sen trodde jag inte det var mer med det.
Ok, men om man utför lottningen sådär så tappar man ju mycket av poängen med att köra randompicker. Eller vad är anledningen till att inte släppa länken innan man kör "final draw"? Så bråttom kan det ju knappast ha varit att få det klart.
Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Fanns det starka önskemål om hur lottningen skulle genomföras så vore det ju väldigt bra om man vädrade dom innan jag gjorde lottningen.
Jag var inte insatt i hur randompicker funkade innan, men jag antog att det skulle ske på ett sånt sätt så att det inte gick att fuska och det hade det ju även kunnat göras.
Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Ditt förslag om måltipslottningen är ju om något sämre eftersom det kan ju skilja sig radikalt på chanserna till mål i respektive match. För jag antar att du inte frivilligt hade tagit den matchen som hade 2.80 i odds på Över 2.5 mål och låtit oss andra få matcher med 1.50 i odds på Över 2.5 mål? Så hur hade man valt vilka matcher respektive deltagare skulle få? Det skulle väl också ha lottats, och den lottningen hade väl också manipulerats om du inte fick den matchen som hade störst chans till många mål enligt oddsen?
Jag skrev i mitt förslag att samtliga matcher skulle ha hyfsat jämna ö/u 2.5 målodds. Men det var bara ett förslag, och eftersom att ingen ens brydde sig att kommentera det förslaget så vidareutvecklade jag inte det. Som jag även skrev kunde man ha utfört det på andra "real life events" som typ att alla fick gissa på publikantalet i AIKs nästa hemmamatch och ju närmare man kom desto högre upp i draftordningen fick man vara. Eller så hade alla kunnat blivit tilldelade 5 olika matchminuter var. Jag t.ex. 2, 17, 30, 52 och 83, Arch 4, 19, 32, 54 och 85, BroderH 5, 20, 33, 55, 86. Sen så hade man summerat ihop alla mål från en helgs La Liga, Premier League, Serie A och Allsvenskan matcher och den med flest mål i sina minuter får första draftspotten. Ja det finns ju oändligt med varianter av lottningar man kan göra..
Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Att jämföra pick 1+28 och 14+15 med Malmö och Falkenbergs trupper känns ju inte riktigt jämförbart. Jag försökte bara få dig att förstå att det inte är milslång skillnad på draftposition. Du kommer inte kunna plocka en topp RB men du kan plocka två top WR och bygga laget därifrån medans Lillis får en topp RB och sen får plocka någon "osäker" spelare som nr 28. Men jag förstår att du inte vill försöka se det så eftersom du är väldigt missnöjd med att du är fick pick nr 14 medans många av oss andra hade försökt se möjligheterna med att plocka 2 spelare i rad hela vägen.
För sakens skull så spelar det ju ingen roll vilken draftposition jag fick, lottningen hade ju varit lika bra/dåligt utförd om jag fått spot 1. Men det går ju inte att komma ifrån att det dels är mycket roligare samt även mycket bättre att drafta som nummer ett. När man draftar som nummer 14 så får man nöja sig med vad 13 andra ratade, man har noll chans att få AD/AP eller Charles t.ex. Det var du som myntade "det finns för och nackdelar med alla positioner i draften" och det uttrycket är rätt intetsägande och självklart, det var därför jag drog parallellen till allsvenska trupper. Det finns fördelar och nackdelar med det mesta, men det viktiga är ju hur stora fördelarna är kontra nackdelarna.Skippar att citera bilden, men schysst att du la in den. Det ser bra ut!

Senast redigerad av jaroiten den 2015-08-31 klockan 13:32.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat