Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-16, 12:28   #173
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Kudryavtseva förlorade dessvärre 1-2 i set, spelade dåligt men mötte helt enkelt en bättre motståndare överlag. Dulgheru är inte som bäst på gräs helt klart, men hon spelade mycket bättre än igår och visade upp ett bättre offensivt spel, aldrig sett henne så vass på snabbare underlag innan.

Jag spelar en match till idag och det är Aravane Rezai mot Maria Jose Martinez Sanchez till 1,77 @ pinnacle, med 4 %. Oddset på fransyskan bör inte vara över 1,6 som hon spelar för dagen, och hennes spelstil innebär per automatik stora svårigheter för Martinez på gräset. Spanjorskan trivs bäst på långsammare underlag där hon kan planera sitt variationsrika spel och få tid till stoppbollar osv, men Rezai som slår kanske hårdast och flackast på hela touren kommer utplåna henne de möjligheterna. Martinez använder sig ofta av sk. moonballs dessutom i defensiven, dvs långa luftballonger, vilket är extremt ineffektivt mot en slugger som Rezai. När hon försökt spela med tryck från baslinjen har det slutat med för mycket misstag oftast.

Båda spelarna servar riktigt bra för dagen, men Rezai har en klar fördel från baslinjen, och måste nog slå bort sig rejält här för att förlora, då Martinez kommer få väldigt lite utrymme för dropshots/volleyspel mot Rezais brutalt hårda grundspel.

Martinez slog en extremt formsvag och blek Zvonareva igår, men har innan dess aldrig slagit någon toppspelare på gräs. Hon har dessutom varit skadad i upptakten till den här turneringen, så bör knappast vara i någon toppform. Rezai vann deras senaste - och enda - möte i Bali på hc för drygt ett halvår sedan med 62 63.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat