Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-29, 10:15   #140
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 697
Sharp$: 22696

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Det var jag som gick in och ändrade så snart jag såg det och det var ju ganska kort efter att han skrev.

Resonerade som så att det var ett ärligt misstag och han sa till innan någon ny info hade kommit angående spelarna i fråga som kunde göra att situationen hade förändrats och han av den anledningen skulle vilja byta. T.e.x skador, droppade spelaren var bra i matchen eller liknande. Nu var det två likvärdigt dåliga spelare och han råkade droppa fel.

När han skrev var det fortfarande så att det handlade om två lottospelare som förmodligen aldrig kommer starta i någons lag på hela säsongen. Då tycke jag man lika gärna kunde vara schysst och genomföra önskan så han fick så som han hade tänkt sig.

Men man kan ju såklart resonera som så att han får stå för sin miss också, oavsett vad som händer om man vill ha det klimatet i ligan.

Jag skrev till Arch att om det var någon ligamedlem som hade någon invändning mot att commish fixade bytet som han bad om så skulle vi byta tillbaka och han får stå för sin miss. Det går fortfarande att ordna men då måste någon säga till idag så fixar vi det och så kör vi på att man aldrig kan ändra en miss utan att man alltid får stå sitt kast om man trycker fel eller tänkte fel.

Personligen tycker jag att man i såna här situationer kan vara lite schysst och det gäller oavsett vem i ligan som gör ett ärligt misstag. Dock så måste det ju vara samma situation för att det ska funka, man kan ju inte komma efter matcherna spelats och komma på att man istället ville ha kvar spelaren som man droppade om han gjorde en monstermatch.

Så vill någon att man alltid oavsett får stå sitt kast så säger ni till idag så byter jag tillbaka spelarna och så kör vi på det. Det blir ju inte mer avancerat än att Arch får rätta till sin miss på FA i veckan och så får han ändå som han tänkt sig.

Problemet kan ju bli i framtiden när någon råkar droppa en superspelare, då är det bara att gratulera den som sitter högt upp på waiverlistan.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat