Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-29, 17:30   #141
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Men man kan ju såklart resonera som så att han får stå för sin miss också, oavsett vad som händer om man vill ha det klimatet i ligan.
Tycker inte det blir något speciellt klimat i en liga av att man har klara och tydliga regler. Snarare blir det öppet för kontroverser om man inte har det.

Jag står fast vid att jag skulle vilja se att man får stå sitt kast i liknande situationer. LM skall i min mening inte gå in och peta i onödan. ESPN har ju dessutom gjort så att de allra viktigaste spelarna inte går att droppa. Det är dock problematiskt om lag som är utan realistisk chans på slutspel börjar droppa spelare till höger och vänster för att förstöra för de andra i ligan och i så fall får LM helt enkelt sätta tillbaka spelarna i min mening, men det är en annan sorts fall.

Är man så slarvig att man råkar droppa någon spelare i misstag så får man skylla sig själv. Inte särskilt svårt att tänka igenom sina drag innan man utför dem.

Med det sagt så bryr jag mig inte hur det görs i det här första fallet eftersom det skedde innan den här diskussionen, men i alla fall framöver tycker jag att samma klara regler borde gälla.

Citat:
Mig spelar det ingen roll i detta fall då det är lotto spelare egentligen. Jag tycker personligen att det är ok om det handlar om nån upp-till-mid-round spelare som är en del av laget och man droppat av misstag, men annars är det fall till fall. Som commish brukade jag ha vaddå(?) en halv timme-timme gräns för att få sin spelare tillbaka
Hur ofta skedde liknande situationer för dig som LM? För mig känns det rätt ovanligt att sånt här skulle hända i en seriös liga.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat