Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2015-10-04, 15:09   #689
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Billyju Visa inlägg
Hej! Ny här på forumet... Lite tankar kring det här med bonustrading.

Vem är egentligen förloraren i bonustrading? Alltså, var kommer dina pengar från? Spelbolagen får dina pengar, Betfair får din kommission och du får.. Pengar av någon som ändå satsat på fel lag? Som ändå skulle förlorat de pengarna.. Eller?

Ser också att både Sharps och många andra sidor hostar bonustrading-guider och funderar om det är 100% lagligt och "okej" eller om det finns någon hake i det? Kan det ge konsekvenser om man offentliggör att man själv bonustradar (som här på forumet), en blogg eller liknande?
Intressant fråga.

Pengarna kommer från bolagen, de ger dig en gratis försäkring.
Du singlar slant med en kompis, 50kr vid vinst och 50kr vid förlust. Men nu ger spelbolagen dig en försäkring som tar din förlust när den händer.
Men att det finns horor där ute vet de om och försöker göra allt de kan för att stoppa men det går helt enkelt inte.
På casinobonsuar har man infört omsättningskrav, som gör det omöjligt att hora, kan iofs tycka att man som "vanlig" spelare skulle blivit lite matt av att behöva omsätta pengarna 35 gånger..

Bolagens avtal ger dem rätt att göra i stort sett vad de vill med dina pengar vid lilla minsta tvivel men i praktiken lär det knappast hända dig om du bara inte är så jävla girig och börjar surebetta i sönder varenda chans du får.

Bonushora är lönsamt och garanterar vinst. Själv tycker jag det är underhållande då jag gillar matematiken bakom det.
Risken är att du blir girig och börjar spela "vanligt" och förlorar pengar, men om du inte är spelberoende och är konsekvent är det garanterade pengar. Själv hittade jag det då jag ville tjäna pengar via nätet och att göra undersökningar är så sjukt olönsamt, iofs spelar jag också lite poker i perioder men bonushora är enda sättet att tjäna pengar via datorn (om du inte är extraordinärt duktig på ett område obviously som poker bla bla bla)

edit: Denna sida är den bästa på området, sjukt dedikerad kille i England som hjälpte mig i början, men sidan är bra då den har fin kalkylator och kontinuerligt uppdaterar aktuella erbjuandem

http://matchedbettingblog.com/matche.../#.VhEmbfntlBf
__________________
Gambla inte med din plånbok
-Matcha spelet

Senast redigerad av matchingbetisover den 2015-10-04 klockan 15:26.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat