Visa ett inlägg
Gammal 2015-10-07, 09:29   #39
draken
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7863
Standard

Därom tvistar de lärda. Har ingenting med att inte förstå travspel att göra. Du har en större chans att vinna om du spelar reducerat om du är usel på att analysera trav och behöver fylla i nästan alla hästar för att få de innanför ramen.
Du spelar smartare och billigare då du inte betalar lika mycket för alla de kombinationer du tror är möjliga men förmodligen sätter du inte flera 7:or på reducerade än på matematiska. Däremot får du oftare tillbaka små ointressanta 6or och 5or då du har fullt av hästar på ramen. Oftast är det inte i garderingloppen man spricker i alla fall. Det är på spikar och sparlopp man ryker och då spelar det ingen roll om man reducerar mer än att man har sparat lite insatspengar. Men då man oftast bara spelar för pengar man både kan ha och mista så är det lite upp till var och en. Jag spelade bara reducerat för en 20-25 år sedan men vann inte mer på det. Man måste i alla fall vara rätt på omgången för att ha chans om man inte reducerar på statistik, kuskar och startnummer och hoppas på tur att det räcker.
Kan man både reducera rätt och analysera rätt har man ju givetvis ett stort försprång . Man vinner mer och betalar mindre,men de flesta klarar bara av det ena av kraven och då är skillnaden inte så stor mot att spela matematiskt.
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat