Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-04, 14:16   #196
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 602
Sharp$: 22409

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Hur går godkännandet av trader till? Jag har märkt att vissa går igenom väldigt snabbt medan andra dröjer längre tid.
Det varierar kraftigt beroende på en mängd olika anledningar. Ingen av anledningarna har något att göra med vilka personer som tradar. Förutom om jag själv är med i traden, då skulle jag vänta en stund för att se om någon ville opponera sig.

Försöker ha som grundtanke att traden ska gå igenom innan spelarna har sin match den veckan och det har jag lyckats hålla hela tiden. Tycker det är onödigt att ni t.e.x ska behöva vänta typ 4 dagar på att traden ska gå igenom om ni är överens om den på lördagen och samtliga spelare har match söndag. Då försöker jag vara snabb med att få igenom den.

Sen kan det bli som nu att en trade som accepteras på tisdag inte går igenom förrän onsdag eller kanske till och med torsdag men det lär väl knappast vara någonting som spelar någon roll eftersom det är off dagar för alla lagen. Så då är det inte så viktigt att traden går igenom snabbt, traden kommer ju gå igenom innan eventuella matcher vilket är det viktiga.

Jag tror inte det ens går att t.e.x under fredagen trada en spelare som spelade match på torsdagen för en spelare som har match på söndag. Hur som helst så skulle jag aldrig godkänna en sådan trade som ger fördel till något av laget rent schemamässigt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
jaroiten (+2)

Senast redigerad av Lazlo den 2015-11-04 klockan 14:27.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat