Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-04, 15:55   #200
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 612
Sharp$: 22438

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Serj Visa inlägg
Alltså va?
Jag antar att ditt syfte är för att redan körda lag inte ska dumpa sina bästa spelare till play off contenders men det här är helt orimligt om ni frågar mig. Jag ligger dåligt till men vill ju fortfarande göra mitt bästa för att förbättra mitt record och t.ex. lyckas ta mig från 12:e till 10:e plats, det hade kanske betytt lika mycket för mig som för någon annan att gå till slutspel eftersom det är min första säsong. Och detta kan såklart involvera att byta spelare. Folk har ju fortfarande chansen att lägga in ett veto om de tycker bytet är orimligt. För någon som ville ha klara regler kring hur olika saker och ting skulle skötas innan säsongen skulle börja tycker jag det är märkligt att föreslå nåt sånt här så långt in på säsongen och jag röstar starkt emot detta förslag.
Ifjol var det så att även lagen som missade slutspel hade matchups hela vägen. Det var ett typ B-slutspel för dom lagen.

Så alla lagen hade hela tiden en matchup varje vecka enda tills finalen var färdigspelat. Man spelade då om positioner i slutställningen för ligan. Så allt är inte slut om man missar slutspel utan det finns fortfarande lite ära att spela för.

Jag utgår ifrån att det är precis likadant i år, utan att faktiskt veta helt säkert att det är så.
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat