Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-06, 22:55   #66
AndyMart
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Morgondagens roligaste drag måste vara Handsome Knight. Känns sjukt att den bara är spelad till 6 procent. Kommer ihåg att signaturen Voltstart som skrev mycket på forumet innan var efter den här hästen ett bra tag förra året. Nu har den absolut toppform och har sett riktigt fin ut i de tre senaste starterna. För tre starter sedan avslutade han sylvasst till seger sista 300 från långt bak i kön på Jägersro, något bleka konkurrenter men såg riktigt fin ut. Näst senast såg han fin ut ånyo när han vann ett 1000-meters lopp mot bland annat Truculent, som förvisso inte hade sin bästa dag. Fick luckan 250 kvar när Truculent tappade och höll ut danska stjärnan Tycoon Conway Hall sista 50 på ett bra sätt. Senast var det Örjan upp i en betydligt tuffare Bronsdivision med Takethem och Scellino Luis och då blev det tredje invändigt. Fastnade bakom en dålig häst med krafter kvar men såg fortsatt laddad och bra ut.



Noterar dessutom två intressanta saker. I de tre senaste starterna har hästen fått på sig en jänkarvagn, vet inte om det var första gången men den hade inte det starterna innan iallafall. Hoppas den åker med upp till Eskilstuna och får hålla utkik i värmningen här (Ola brukar i och för sig värma i långvagn). En annan sak är att det är Johnny som kör nu igen. Förvisso har han kört den i de flesta starterna men nämnvärt att han kört vid 9 av hästens 10 segrar. Känns som han passar på den här hästen. Jag tänker mig att Johnny får överta ledningen relativt tidigt och blir svårslagen. Det är optimal distans dessutom, 7 av 10 segrar är tagna på sprinterdistans. Hamrar in spiken till 6 %!

Självklart ett jättedrag om procenten håller sig som nu. Dessutom är Eskilstuna en mkt snabb bana där spetshästarna lätt ramlar undan. Var själv på Jägersro när den spurtade ner hela gänget sista 100 meterna, ruggigt intryck och helt enorm spurt. Inte många som förstod hur han kunde hinna fram därute iaf.

Imorgon får han ta över från Man Winner och FÖRHOPPNINGSVIS brinner det inte för Jorma så han får maska bort några hundra meter. Då är det toppchans.

Dessvärre ingen häst att lita på, varenda gång jag verkligen haft feeling för hästen har den slungat sig i galopp eller sprungit rätt in i vingen. Nu får det vara dags!

Senast redigerad av AndyMart den 2015-11-06 klockan 22:58.
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat