Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-23, 13:19   #10
jacjacjac
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 32
Sharp$: 510
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Warg Visa inlägg
Försöker fortfarande ta ut mina pengar. SÅ JÄVLA LARVIGA JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD. De ber mig om nytt skit HELA TIDEN, blir bara larvigare och larvigare. Nu ville de ha en screenshot på min onlinebank hos Nordea, vilket jag skickade in. De ville se mitt namn, URL i webbläsaren samt mitt kontonummer på en och samma sida. Allt fanns, men de påstår att de inte kan se mitt namn. Sedan kräver de nu i efterhand att man skall kunna se Nordeas logo samtidigt också. Jävla skojare.
Jag hör dig Wargen.

Jag har flera gånger varit på väg att skriva ett inlägg om hur oresonliga 188BET är men skitit i det då det skulle tagit veckor att få med allt de har utsatt mig för.

Jag fick ett genombrott i mitt fall när jag påpekade att jag varit trevlig mot dem och ännu inte hotat med att kontakta sbr eller Gambling commission of Isle of Man som kontrollerar deras spellicens.

I mitt fall handlade det också om en utbetalning. På lördagen fick jag ett mail där det stod att mitt konto inaktiveras om jag inte kunde verifiera att mitt VISA är kopplat till det kontonummer jag ville ha pengarna till inom 48 h. Tidsgränsen gick ut kl 06 på måndag morgon, många banker som är öppna då. Till slut fick jag förlängd tidsfrist och kunde tjata sönder bankpersonalen till den grad att jag fick låna deras fax kl 10.15 direkt efter öppning.

Älskar hur de alltid försöker linda in ett dåligt besked i sympatiska termer, bifogar ett litet utdrag ur chatten, jag är Jacob:

Jamie: If you are quick, you may make it on time. If not however, I would raise this information with [email protected].

Jamie: It would be unfortunate for you to lose your winnings.

Jacob: Quick? According to my statement, the time period ends at six o clock in the morning. Which banks are open then?

Jamie: None.
jacjacjac är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat