Ämne: Skäms ATG!
Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-23, 07:21   #13
qwerta
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 589
Sharp$: 2103
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Och vad vill du ha sagt med det?



Det är möjligt att de kommer utveckla den åt det hållet. Men man kan ju inte hänga folk för att man spekulerar i att de kanske har uppsåt att göra något i framtiden. Jag tror de kommer vara försiktiga med den biten då det går emot uppdraget. Om de drar ut alla stopp för att maximera chansen att få folk beroende av den där spelformen håller jag med om att det är oetiskt, men nu är det så långt ifrån det att jag inte ser problemet.

Man kan dra det där så långt man vill. Mitt företag jobbar med gratulationskort och ur en militant miljöpartists perspektiv är det helt förkastligt att använda resurser på sånt när man skulle kunna skicka allt sånt på elektronisk väg. Alla andra kunde inte bry sig om den sidan av saken. För att förtydliga är du alltså den militanta miljöpartisten här. Men du ska rädda speltorskarna istället för miljön. Och lika lite som man kan förmå folk att sluta använda papper utan att införa lagförbud och stränga straff kan man förmå folk att sluta spela utan förinta möjligheten att göra det helt och hållet. Det här har varit ett problem i alla tider och inget förändras nu förutom att de spelar på andra grejer.

Jag var i sydkorea förra året och provade några såna där klomaskiner man har gosedjur och annat i. Där kan man snacka om optimering, varenda gång gled den ur greppet preciiiiis innan man kom till drop boxen. Och det är väl motsvarigheten till vad de gör på alla casinospel som folk blir beroende av kan jag misstänka. Borde vara straffbart. Men som sagt, ATGs VR-lir spelar inte ens i samma division. Nu. Och det är vad vi pratar om, inte vad som eventuellt händer i framtiden.
::

Måste först gratulera dig till framgångarna i
just gratulationskorts branschen :-)
alltid kul när det går bra för spelbröder!
Samtidigt som jag lider med dig i din otur med klomaskinerna i Sydkorea,
det går säkert bättre nästa gång.
Förövrigt känns relevansen i din text
i mina enkla ögon väldigt mycket som svammel.
Säkert på grund av mitt egna oförstånd.

Tror att vi enklast konstaterar att vi värderar lite olika,
du tycker att varje krona in på VR är goa cash in som
kommer göra gott för ATG/travsporten
Vad är problemet, så länge det finns sämre
produkter!

Jag håller ju inte med, fast det vet vi ju :-)

Det är ju bra att man kan tycka olika och
ändå respektera varandra ;-)

::
.
qwerta är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat