Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-23, 09:50   #243
mequei
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Norrfjärden,Piteå
Inlägg: 355
Sharp$: 2036
Standard

Beklagar om den omtalade traden (och kanske en del andra) upprör och ger upphov till lite dålig stämning.

Min tanke var att jag skulle klara denna vecka med att starta Gordon eller Ajayi för att sedan ta tag i RB-situationen nästa vecka, nu vek Sanders ner sig pga kyla och jag var tvungen att starta båda samtidigt som firma Carr/Cooper hade årets sämsta dag. Shit happens.

Förlusten svider, chansen till slutspel lever dock kvar, MEN det som svider mest är att det helt plötsligt inte känns kul att söka den trade jag skulle behöva i veckan! Vad kommer polisen att säga? Hur dålig stämning blir det då?
Kommer det antydningar om fult och vidrigt samarbete?

Jag bygger MITT lag efter MITT sätt att tänka och efter MINA strategier.Kanske inte ser smart ut i allas ögon men det är bara att leva med det. Alla som betalat 1000 kr för att vara med har rätt att göra det samma. Självklart svider vissa trader som andra gör, att min motståndare denna vecka fick in Gronken var ju inget jag jublade och började dansa lambada av, men så är det. Jag misstänker inte att någon har något emot mig för det.

Trades med lag som inte har chansen till slutspel...ja, visst kan vi ha ett problem där. MEN, oavsett trader så minskar oftast tiden som dessa lag lägger ner. Kollar kanske inte waivern lika noga, lägger inte ner lika mycket tid på laguttagning etc. Säger absolut inte att det är så i denna liga, med det är ett potentiellt lika stort problem, eller kanske t o m större, än att vissa upplever vissa trades som suspekta.

Ett sätt att lösa det kan vara att vi nästa säsong sätter en deadline för trades.

Om det inte är ok att tänka outside the box, om alla måste gå efter rankingar och tips, om alla måste tänka på vad ligans poliser och experter ska tycka om allt man gör, då försvinner det roliga. Det är helt omöjligt att få till en liga som blir 100 % "fair" i allas ögon, på riktigt helt omöjligt.

Ha det bra och lycka till i slutspurten

Och glöm inte att Skellefteå AIK är grunden till allt elände
__________________
Forza Löven
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Misär (+1)

Senast redigerad av mequei den 2015-11-23 klockan 12:27.
mequei är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat