Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-01, 14:59   #256
mequei
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Norrfjärden,Piteå
Inlägg: 398
Sharp$: 2312
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Jag tycker det är extremt tveksamt när lag byter spelare med varandra vecka till vecka. Förra veckan trejdades Barnidge mot Cooper och nu går spelarna tillbaka! Luktar dubbelspel lång väg och det är iaf jag kommer att lägga veto emot. Hoppas fler gör det samma, ser inte snyggt ut!
Jag bara väntade på detta! Som ett brev på posten ska det gnällas och misstänkas

Kan du inte istället fråga mig hur jag tänker? Ta reda på lite fakta innan du sätter igång sirenen! Blir så jävla less!

Jag har fram till nu plockat 51 spelare på waivern och gjort 18 (ARTON!) trades. Vad kan du utläsa av det? Att jag är en tight, passiv spelare som är rädd för att ta risker och göra förändringar efter information/skador/förändringar mm? Näää, precis, jag är raka motsatsen och dessutom helt prestigelös!

Förra veckan behövde jag TE och tog en chansning på att WR Funchess skulle leverera, därav Cooper-Barnidge traden. Funchess floppade och kanske har jag fått kalla fötter nu och behöver stärka WR(kanske försöker jag även trada bort någon av mina andra WR just nu.....)

QB-situationen i Cleveland ser lite skakig ut efter McCowns skada och Manziels festande, blir väl en tredje QB som ska kasta bollar nästa vecka och därmed känns Barnidge inte lika rolig längre.

Förra veckan hade Ciara Ciara både Gronken och Barnidge, logisk trade för honom, nu är Gronken borta och laget MÅSTE vinna för att ha chans att nå slutspel. Möjligheten att ersätta Copper på bänk/waiver är betydligt bättre än att ersätta Gronken.

Så vad fan är problemet!?!

Att anklagas för fusk när det är 14 K i potten är allvarliga grejer, tänk nu efter!
__________________
Forza Löven
mequei är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat