Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-09, 04:14   #281
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Bye veckor funkar med olika format (tycker personligen det är mer spännande utan), med 14 lag är det svårt att få in dem. 12 lag är lite lättare med byes om man har 6 till slutspel
Tycker lätt man kan ha 6 lag till slutspel även på en 14 lags serie. Då är det ändå över 42% av lagen som går till slutspel. I riktiga NFL är det bara 37.5%.

Jag tycker att det är roligare om vad man gör under 13 veckor har lite större betydelse än att en tidig skada på ens RB i vecka 14 kan leda till en knapp förlust och respass som t.ex. kan hända för Omaha mot Lazlo. Dessutom så ger det också även topplagen anledning att spela på hårt större delen av grundserien och inte bara chilla från typ vecka 10. Visst det är extra trist för bottenlag som bli avhängda ännu tidigare. Annars kan man ge t.ex. 5 poängs fördel till det högre seedade laget i slutspelet.

En variant som ESPN inte har stöd för men vore rätt kul tycker jag är att 5 bästa går till slutspel. Ettan och tvåan får bye, och sen delas ett wild card ut till laget som plockar flest poäng under de 4 sista veckorna. Är det laget redan topp 5 så får lag 6 i tabellen wild cardet.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat