Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-13, 13:08   #3
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Fina tävlingar på Lunden! Vi hade riktigt bra snack om dansk travsport förra året här på Sharps. Synd att det försvunnit, men danskarna är ju inte på frammarsch inom travet precis. Har inte kollat på deras tävlingar på ett tag, men några intressanta hästar som man hade koll på förra hösten går ut idag. Svårt att sätta in dem i sammanhanget dock och de flesta är megaskrällar. Återstår bara att hitta spikarna också.

Sanne Skov som signaturen Voltstart som skrev här innan alltid vurmade för är streckad på 2 % i V65-2. Får en bra kusk upp idag och avslutar bra med lopp på rulle. Kan inte gänget den möter dock men ta med för säkerhets skull till 2 % vid gardering. Roligaste skrällen som jag hittade iallafall.

The Great Elkär har man sett en del också och tycker inte det är en så tokig häst. Står perfekt inne i loppet och har 20 meter på de tuffaste konkurrenterna. Frågan är om det är en stayer dock, har bara sett den på medeldistans tidigare. Kanske är ute mot allt för tuffa hästar också. Men tänkbar till 1 % vid gardering. Finns också många andra ostreckade med chans i stayerloppet om man garderar.

Royal Trophy torskade man många slantar på förra året. Gjorde särskilt ett grymt lopp i Sverige där den fick göra hela grovjobbet i tredjespår och aldrig såg ut att bli trött. Galopperade sen i ett antal starter när han skulle attackera i tredjespår och har sen aldrig kommit tillbaka i samma form. Kusken plockar i stort sett alltid ner hästen i andraspår och väntar sen till 2-300 kvar innan attack. Avslutar allt som oftast bra i skymundan om han håller sig till trav. Långsökt att han ska vinna mot dessa hästar men till 2 % är han rolig om man garderar!

Håller för övrigt med Andy om Montecore Mo, given vid gardering!

Finns ett gäng tränarkommentarer på den här länken, bland annat för Sanne Skov:

- Sanne Skov (4. løb - nr. 9) gik et rigtig fint løb sidst. Sporet er perfekt og hun sidder i ryg på to hurtige heste fra start. Kasper kender hende fra tidligere og han bestemmer taktikken helt og holdent. Klapper det med positioner og tempo undervejs bliver jeg ikke overrasket, hvis hun er blandt de tre, fortæller Søren Demant Andersen.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat