Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-25, 23:07   #388
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Wozniacki - Pavlyuchenkova 2 3,70 @ Bwin (6/10)

18-åriga ryskan Pavlychenkova är en av de största talanger jag någonsin sett, och tillhör redan världstoppen på de snabbare underlagen, men väntar fortfarande på den stora framgången.

Pavlyuchenkova har ett våldsamt power-spel från baslinjen, där hon satsar stenhårt på små marginaler, ett spel som är effektivare ju snabbare underlaget är. Ryskan krossade Benesova i 1a rundan och Vinci i den 2a med 61 76, och har varit väldigt svårstoppad i eget game framförallt.

19-åriga danskan Wozniacki är också hon en väldigt stor talang, som redan fått sitt genombrott. Woznaicki spelade väldigt bra i USA i mars/april, men skadade sig sedan i foten och hela grussäsongen präglades av dåligt spel och skadeproblem. Även i första matchen på gräset i år mot Rezai i förra veckan fick hon ge sig med 6-1 i avgörande set.

Wozniacki är en sk. counterpunsher, som spelar väldigt defensivt på stora marginaler. Hennes spel passar normalt som sämst på gräset då bollen studsar snabbt och flackt, vilket gör det svårare att försvara sig. Förra året rök hon i 4e rundan mot tyskan Lisicki, som precis som Pavlychenkova har ett serve/power spel. Kontrasterna i spelstil är stora här, och det gynnar det helt klart ryskan, som ska ha en lämplig match-up på det här underlaget. Menar denna är spelbar helt ner till 3 blankt i alla fall.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-06-26 klockan 05:34.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat