Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-23, 20:18   #99
Migge
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3626
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Hur tvingar man utländska spelbolag att betala till svensk travsport rent praktiskt? Blir alla bolag som inte går med på detta utsparkade från den svenska spelmarknaden, även när det kommer till spel på andra objekt? Inte nog med att tilltaget i sig är vidrigt ur ett frihetligt perspektiv (tänk om NBA skulle börja kräva del av intäkterna från spelbolagens vinster på spel på den ligan) så kommer det att medföra förändringar för spelarna.

Det är genuint oroande att monopolet börjar skaka i fogarna och att det finns idioter som tror att vi spelare kommer att få det bättre. Vi har förfan kunnat spela på en i princip helt avreglerad marknad fram tills nu.
Intressant att du tycker att spelmarknaden fungerar när du ondgör dig om densamme i inlägg nr. 5 https://www.sharps.se/forums/spelbola...ag/#post471269

Citat: Limmad efter en dag på egna spel på skidskyttet. Voidar godtyckligt uppenbart felsatta odds i efterhand efter att först ha accepterat extra insatser manuellt. Dröjde åtskilliga dygn innan de accepterade dokument och uttag. En av de sämsta bookies det finns därute. Kambis odds är så jävla lätta att slå att jag också har tvingats gå många omvägar för att få tag i dem, men det tar slut så snabbt att jag i princip har gett upp.
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat