Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-28, 23:18   #3767
Calatan
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 755
Sharp$: 5416

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Försöker mig på en analys baserat på hur lagen spelat tidigare under säsongen, speciellt mot lag med liknande hemma/borta-statistik som kvällens motståndare.

Västerås - Sandviken
Västerås seriens näst snålaste lag (alltså släpper in näst minst antal mål) totalt och allra snålaste laget på hemmais.
Sandviken är förvisso seriens mest målglada lag, men nära hälften av de gjorda målen kom i fyra magiska matcher i början av november mot fyra av seriens sämsta lag. Sandviken har mött mestadels svagt motstånd på bortais, ändå släppt in många mål.
Tycker definitivt värdet i denna match ligger i många mål för Västerås och få mål för Sandviken.
5,6,7,8,9,F-0,1,2,3 (Minst 9 mål)

Kalix - Vetlanda
Kalix duktiga på att hålla siffrorna nere, inte släppt in fler än 5 mål hemma ens mot överlägset bästa bortalagen Västerås och Villa.
Vetlanda har svårt att göra många mål borta, senaste matchen mot Västerås ett undantag(?). Sett till hela säsongen är Vetlanda det lag som gjort minst antal mål på bortais samtidigt som man är bland de fem lagen som släppt in flest mål borta.
4,5,6-3,4,5 (Minst 8 mål)

Rättvik - Ljusdal
Rättvik det näst bästa hemmalaget med det näst bästa målsnittet. Men man har mött lag från nedre halvan i tabellen de flesta matcher, när man mött lag från övre halvan har det blivit 3-6 mål gjorda.
Ljusdals det bästa bortalaget med det bästa målsnittet. Har både släppt in och gjort fler mål ju bättre motståndet varit. Dock överlägset bäst i serien på att hålla tätt bakåt.
3,4,5,6-4,5,6,7 (Minst 10 mål)

Summerar man streckförslagen ovan samt villkorar att minst 1 och max 2 av 'Minst X mål'-kraven i respektive match sitter så landar vi på 2276 rader.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
one (+1)
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat