Visa ett inlägg
Gammal 2016-01-07, 05:10   #8541
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Det är väl ändå en väsentlig skillnad på att som maddmax ha ett spreadsheet där han lägger in spel som var och en får göra som man vill med kontra att ha en speldagbok där man endast lägger in videoklipp där man snackar om "vinnande" (?) spel som sedan helt saknar bokföring.

När man går från att endast ha ett öppet spreadsheet till att aktivt promota sina videoklipp (spel) i en speldagbok så är det inte konstigt att det kan finnas folk som ställer lite högre krav, på gott och ont.

Maddmax spammar ju knappast sönder sin speldagbok för att folk ska rygga honom. Eller ska man börja kräva motiveringar för varenda spreadsheet som finns?

Har man fått status som "husgud" så är man oftast förtjänt av den också då det normalt krävs lite mer än 1 spel för att den stora massan ska tycka så gott om en. Det beror väl lite på vem man frågar också, en del är helt sålda efter 1 spel.
Spoiler:




En del kanske tycker att Maija redan har denna "husgud" statusen men Xavier är med all tydlighet inte en av dessa.

Hur som helst så var väl allt detta lite skoj för så här mycket action har det väl inte varit i sportdelen på sharps under hela 2015 totalt?
Jag anser också att Maijadona helst bör bokföra spelen och då innan matcherna har börjat, men att kräva skriftliga motiveringar till spel är onödigt överlag. Tycker bara att det blir lite tokigt när det ställs krav på att vissa personer skall motivera spelen medan andra "slipper" och jag tog bara maddmax som ett exempel.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Maijadona (+10)
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat