Visa ett inlägg
Gammal 2016-02-02, 00:05   #75
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det som är läskigast är ju att det inte finns nån hejd på idiotin. Alla människor är lika värda; JA! Tills dem våldtar eller mördar någon för egen vinning eller idiotis skull. Då ska man fan inte mysas med . vad är det för jävla daltande om att dem är krigsskadade? Judarna som kom efter kriget lär väl varit lika, om inte mer, skadade isf? Dem anpassade sig!

Aftonbladet dagen efter att en VOLONTÄR blivit mördad på ett asylboende: "Återblick till den SD-anhängare som mördade 2 invandrare på en skola".. AKA "Glöm inte bort Sverige att för var 1000e svensk som blir skadad så har faktiskt flertalet invandrare fallit illa med"... Å vänsterpartister/FI mongolider som öppet protesterar, både emot det manliga "gen-anlaget" som säger att alla vitamän är väldtäktsmän och mördare i grunden, och sedan för allas lika värde (Bara dem inte är vita män)... Har dem läst koranen? vet dem vad kvinnans värde är i länderna som dessa tölpar kommer ifrån? Hur kan man vara så jävla naiv?

Jag hoppas att Mys-Mona nu har öppnat sina portar på sin mansion i Nacka eller var fan hon nu bor och huserar ett par ensamkommande flyktingbarn på 37 år. Eller att Schyffert står och delar ut pizzor..

Aftonblaskan sitter väl å gnuggar nävarna, dem äger väl ett par 50 såna där hem allesammans, ju fler dem får in desto längre bort flyttar dem själva!

Sverige är påväg att förloras och det enda hoppet vi har är ett rasse-parti (´nåja) vars övriga politik knappast håller tätt i sandlådan på förskolan.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU

Senast redigerad av tompa87 den 2016-02-02 klockan 00:06.
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat