Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-02, 23:11   #6
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Riktigt skoj att nån håller igång med rekar på Sharps och framför allt håller koll på The Championship! Jag har följt ligan notoriskt de föregående säsongerna men tappat det fokuset lite den här säsongen till förmån för andra sporter. Kanske blir ändring på det till nästa säsong då några tunga lag ser ut ramla ner från Premiership. Watford är egentligen lite av mitt lag men nu när de är uppe i Premiership så håller jag några extra tummar för att Charlton ska hålla sig kvar istället. Riktigt synd att en sån klubb ligger toksist (med Bolton dessutom) och krävs nog ett mirakel för att inte ramla ner. Får man tillbaka Igor Vetokele kan dock allt hända, en av Championships bästa anfallare när han väl spelar!

Passar på att bjuda på en rek till Premiership i helgen (Tottenham-Arsenal) när jag ändå är i rätt typ av tråd. Har tagit Tottenham-sidan också men inte lönt att tipsa om det då oddset redan droppat, men tycker även översidan är spelvärd. Följde båda matcherna idag och sanslöst vad långsamma Arsenal ser ut i defensiva omställningar. Koscielny och Cech bekräftat borta enligt presskonferens nyss. Tottenham minst insläppta mål i ligan men har i regel problem att hålla tätt när de möter Arsenal. Hade hellre sett Arsenal som hemmalag för brasklappen är om Wenger skulle ställa upp med ett lågt försvarsspel och låta Tottenham vara bollförande (som mot Barca i CL), men det har aldrig hänt förut så lär väl inte hända nu heller.

Hoppas du håller igång med Championship-rekandet, blir kul att följa! (Sorry att jag kom med en egen rek i din dagbok förresten, var lika bra att fortsätta här när jag ändå var igång)

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BettingBroder (+10)

Senast redigerad av Emeffeff den 2016-03-02 klockan 23:16.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat