Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-04, 04:27   #38
Migge
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3627
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Herzog Visa inlägg
Finns det ingen moderator som kan ta bort en massa spam-spam-spam om hur dåligt norrlandstravet är? All sån skit borde raderas omedelbart och de som skriver helt Off Topic borde varnas och stängas av efter (*åratal*) av inlägg som inte har med Topic att göra.

De som vill vurma för Thatcher-politik i dagens travsverige får väl starta en hemsida om det, men det hör inte hemma på Sharps där vi diskuterar spelobjekt.

Den här tråden handlar om V75 Bergsåker 2016-03-05, hur vi tacklar omgången spelmässigt. Om det finns en moderator -- hur svårt är det att dela ut varningar och stänga av för spammande inlägg som inte har med ämnet att göra?

Jag återkommer gärna med speldrag och i diskussioner om trav enligt ämnet, men i så fall måste detta ämne/denna tråd först rensas från spam-spam-spam.
Har du provat med "Rapportera"-knappen till vänster?

Då kan Moderator få en signal om att något "kanske" bör kollas upp eller tas bort helt...

Tills dess så får du nog inse att Moderator knappast läser alla dom olika hundratals inlägg som görs här dagligen på Sharp$?!

Därav att Rapportera-knappen finns, se punkt 0.01 i regler:


Rapportera inlägg som ni anser bryter mot någon regel.
Citera inte inlägget eller kommentera. Detta leder bara till merarbete för forumets moderatorer som dessutom eventuellt inte får kännedom om händelsen och kan agera. För att rapportera ett inlägg trycker ni på "Rapportera" som finns till vänster om inlägget. Moderatorn i forumet får då en notis och kan snabbare agera.

Källa: https://www.sharps.se/forums/cmps_index.php?pageid=rules
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat