Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-04, 18:56   #7
BettingBroder
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 32
Sharp$: 228


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg

Ja, ligan börjar dessväre lida mot sitt slut.. =( Hade högre förväntningar på Charlton i år. Tyckte dom värvade intressant till säsongsstarten, men dom är väl inte riktigt där än, otur med mycket skador som du säger. Hade lite små funderingar på att backa dom +1 borta mot Brentford i helgen, men lagkaptenen Jackson fortfarande borta, samt Vetokele som du var inne på. Har dock inte släppt tankarna på överspelet, men större risk att man står över än att det blir action.

Bara kul att det skrivs om sportsbetting på denna sida imo, har ju i stort sett dött ut, så skriv vad du känner för

Blir att vänta upp oddset på Spurs och spela live beroende på hur matchen ser ut första 10-15

Det vart en fin Ondag med 5,14+, 2 vinster, halvvinst på Villarreal och en förlust.
Igår ryggade jag Fenerbache -1,25. Blev en halvvinst på den. Ikväll har jag en levande rygg;

Ogiltigt spel-ID: 3112577




Ogiltigt spel-ID: 3114864



Fulham har det högsta målsnittet i hela ligan hittils, till denna match saknas backen Stearman (21/0) och ytterbacken Fredericks (20/0) är doubt. Minus för spelet är att Fulhams Woodrow (12/4) är skadad, men dom har en av seriens bästa anfallare i McCormack (33/16) plus att par andra fina lirare som Dembélé och Cairney. Försvaret har varit Fulhams svaga länk denna säsong, 56 insläppta gör att dom huserar på en 20:e plats, 7poäng ovanför strecket.

Reading har ingen jättestatistik som kan gynna mitt spel, senaste matchen borta mot Charlton var dock sjuk, slutade 4-3 till Reading efter mål på övertid. Har fortfarande anfallaren Vydra borta (22/2). Väljer att kliva på Ö3 linan då det är fint värde plus att har en feeling att detta kan bli en målrik match.

Ogiltigt spel-ID: 3114806



Derby har varit inne i en lång svacka, 8 matcher utan förlust. Det vände dock då man bortaslog Brentford med 3-1, och matchen efter det vann man hemma mot Blackburn med 1-0. Senast förlorade man dock mot Wolves. Väljer ändå att backa Derby på hemmaplan mot ett ojämnt Hudd's. Derby ligger fortfarande på playoffplats och har högre motivation.

I stort sett skadefri trupps hos Derby, hos Huddersfield saknas viktige mittfältaren Hogg (20/0). backen Joel Lynch (28/1) är en av Hudd's viktigaste spelare, han testas sent.

Det här är en otroligt viktig match för Derby, såna här matcher måste man gå ut och vinna om man ska spela playoff i vår. Hudd's har 10 poäng ner till strecket och motivationen lär vara höjder högre hos Derby.


Ogiltigt spel-ID: 3114859



Burnley's kvaltié på truppen är väldigt hög. Tappet av Ings inför säsongen var jobbig, men fick in Gray (18+6) som leder skytteligan. Har ej förlorat en ligamatch sen 26/12 och har seriens bästa hemmastatistik. 12-3-2. Inga färska skador i vardera lag förutom långtidsskador. Blackburns mittfältare C. Evans (24/1) testas sent.

Gillar oddset på hemmaseger här, har åkt upp lite under veckan då Blackburn slog Boro. (Se #1 inlägget) Blackburn är rätt kalla på bortaplan (3-6-7).

Det är knallhårt uppe i toppen där Burnley ligger 1a och motivationen lär vara skyhög inför denna match, dom vet att lag jagar men Burnley kan behålla förarsätet vid seger hemma på Turf Moor.

Ogiltigt spel-ID: 3111570



Ett spel jag la tidigt i veckan, fick bara en känsla av att detta verkligen är en hyperviktig match för Newcastle. Har två raka vinster på hemmaplan mot West Ham och WBA. Det ska sägas att Newcastle som alltid (?) har jobbiga skador på bl.a. Krul & Coloccini mfl. Måstematch för skatorna som ligger nedanför strecket.


Ryggar:

Ogiltigt spel-ID: 3114753


Ogiltigt spel-ID: 3114655



Jobber Unibet för tillfället då jag har som mål att komma upp i en viss summa sen ta ut och föra över till Pinnacle

Någon som sitter på något intressant spel till helgen?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av BettingBroder den 2016-03-05 klockan 17:00.
BettingBroder är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat