Ämne: Timrå-BIK
Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-10, 10:37   #3
karpafan
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 331
Sharp$: 3015
Standard

Imorgon är det dags för säsongens sista match när vi rullar norrut för att möta Timrå IK. Matchen gäller inget då chansen att vinna slutspelsserien försvann i och med andra resultat igår. ”Men vi tävlar alltid och även om vi inte längre har chansen att vinna slutspelsserien vill vi avsluta på ett bra sätt”, säger huvudtränare Tobias Thermell till NWT.

Även om BIK gjorde det man skulle och körde över Oskarshamn med 5-0 hemma i Nobelhallen räcker inte det till för att vinna Slutspelsserien då både Mora och Leksand vann sina respektive matcher. De två lagen är därmed de enda som kan vinna serien, vilket innebär att torsdagens match inte gäller något för varken Timrå eller BIK. Men man spelar självklart för äran och vill avsluta säsongen på bästa sätt.

Bussen rullade upp mot Timrå under onsdagen så laget är på plats inför morgondagens match. Dock fanns varken Calle eller Christian Berglund med då Calle fick lämna tisdagens match med illamående och Christian tackades av efter segern mot Oskarshamn.
– Det kändes som ett värdigt avslut, säger Thermell till NWT om att storebror Berglund avstår torsdagens match.

I övrigt saknas även J20-spelaren och backen Oskar Lindgren som istället spelar playoff med J20 borta mot Troja. Saknas sedan tidigare gör Johan Nilsson, Martin Thelander och Jens Skålberg. Victor Berglind utgick skadad i matchen mot Oskarshamn på grund av en skada på underarmen och fick gipsas under tisdagskvällen.

Det innebär således att BIK åker till Timrå med 11 forwards och fem backar samt båda målvakterna Joel Gistedt och Emil Kruse. Matchen ser du på Cmore.se med start 18.55.
karpafan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat