Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-05, 13:01   #18
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jonas326 Visa inlägg
Intresserad av NHL i allmänhet, men Bruins i synnerhet. Det gör fortfarande ont att "vi" tappade 3-0 mot Flyers, även om det föll sig ganska naturligt efter att Mike Richards dödade Krejci på offensiv blå - fruktansvärt fulsnygg tackling som decimerade Bruins anfall. Sturm var ju redan borta (större avbräck än man kan tro) och efter Krejci-skadan fanns det inte tillräcklig kompetens i det offensiva spelet för att kunna bräcka Flyers. Man kan inte begära att checking line-spelare ska behöva fylla det tomrummet som uppstod.

De fick tillbaka Gagne, medan vi blev av med Krejci, som hade varit överlägsen i Bruins.

Men nästa år, då jävlar :-)

Förresten, att Islanders vill värva Kovy känns bara fel. Mentor för Tavares? Fel person, på fel plats. Jag har blivit hänförd flera gånger av Kovalchuks solorajder, men det här är ingen lagspelare vi pratar om, som går in i bräschen när laget har det tungt. Han kommer säkert göra sin poäng, i viss mån betydelselösa, men det kommer inte göra Islanders till ett bättre hockeylag.
Mja, han är ju kapten för det ryska landslaget åxå, så ngt måste det ju vara med honom som vi inte ser. Sen tror jag mer att dem vill få fokus ifrån Tavares lite, så att han kan få gro i sin takt, å inte vara deras största offensiva stjärna redan nu, som så var fallet denna säsong.

Gagne har blivit ombedd att släppa på sin no-trade klausul av Philly, man vill tydligen göra sig av med sin veteran och det ryktas att LA är intresserade, vore ju ett dugligt substitut, om man nu inte tar in Kovie då.. Om Gagne får vara frisk är han god för en 70-80p, med Kopitar kan han bli pånyttfödd tror jag, han behöver lite "change of scenery" för att komma igång igen.

Mike Richards är en slug jävel, garanterat en tanke bakom den tacklingen, å han gör det så bra den fan konstigt att han inte är skadad mer ofta med tanke på alla fulsmällar han får.. å andra sidan har dem ju en del enforcers att backa upp honom nu(läs Criscoulo, Hartnell mfl.) och nu även bjässen Shelley, så det kanske inte är så konstigt att han håller sig skadefri trots sin spelstil.

Bäddat för lite "old-time hockey" i öst denna vinter; Shelley i Philly, Boogard i Rangers och Konopka i Islanders... kan bli intressant
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat