Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-05, 13:29   #22
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tompa87 Visa inlägg
Mja, han är ju kapten för det ryska landslaget åxå, så ngt måste det ju vara med honom som vi inte ser. Sen tror jag mer att dem vill få fokus ifrån Tavares lite, så att han kan få gro i sin takt, å inte vara deras största offensiva stjärna redan nu, som så var fallet denna säsong.

Mike Richards är en slug jävel, garanterat en tanke bakom den tacklingen, å han gör det så bra den fan konstigt att han inte är skadad mer ofta med tanke på alla fulsmällar han får.. å andra sidan har dem ju en del enforcers att backa upp honom nu(läs Criscoulo, Hartnell mfl.) och nu även bjässen Shelley, så det kanske inte är så konstigt att han håller sig skadefri trots sin spelstil.
Kovie är väldigt mycket mer av en lagspelare än vad han får cred för.
I Atlanta blev det väldigt mycket solo, men får man spela med fyra klappmongon så finns det inte alltid så mycket annat att göra..
Tyckte han visade såväl i Devils som i VM att med bra spelare vid sin sida så fördelar han puck på ett bra sätt.
Det visar sig ju även i statistiken där han var 12+21 i Devils och 2+10 i VM..

Vad gäller Carcillo så är han NHL's största sissy, Richards står på sig betydligt bättre på egen hand. Ser faktiskt Richards som den spelaren jag helst skulle bygga mitt lag kring om jag var GM i NHL..

Nejfan, nu får det gärna ta och bli augusti. Så hockeyn drar igång här hemma
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat