Visa ett inlägg
Gammal 2016-04-24, 11:37   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

V75 Åby 30 april (jackpot)


Åby för hela slanten kommande helg. V75 med jackpot bara en av godbitarna. Fredagskvällen med uttagningar till kungapokalen och drottningpokalen är sportsligt ännu mer intressant. Sedan är det ju på lördagen också ramlopp till V75 som inte går av för hackor. Det spelmässiga fokuset kommer ändå ligga på de sju V75 loppen på lördagen så klart med jackpot i sjurättspoolen och påfyllda lönekonton under veckan för många spelare.

Startlistorna till fredagen kommer först i morgon måndag.

En snabb titt på lördagens lopp.

Klass 2

Väldigt svårt att skrika ut vinnare här när man ser vad som är anmält. Några för mig okända utländska hästar bl a som startar. Det verkar dock vara ett klass 2 försök av yppersta klass. Le Miracle, Hawk Cliff och Route Sixty Six bara tre av alla fina hästar i detta loppet. Spelmässigt ser det vanskligt ut.

Klass 1

Även detta lopp av yppersta klass och spelvänligt. Vilken skillnad mot skräpomgången spelmässigt i Norrland igår. Tyvärr även här några okända utländska hästar som är svåra att bedöma. Enge Lincoln grovt störd till galopp näst senast första barfota. Vinst senast med skor. Intressant om skoryck. Hope Bo har Veijo fått ordning på. Moni to Spare fin rad. Sanslöst fint intryck på Scarlets Miracel senast i årsdebuten i rygg på megastjärnan Heavy Sound. Ingen sådan häst med här. Grymt lopp.

Bronsdivisionen

Fin bronsdivision där nog Claes Svenssons nya megastjärna King Sir Kir blir berättigad favorit efter den enorma prestationen i onsdags.

Silverdivisionen

Flera norska hästar här med. Det är väl bara att hamra in spiken på Veijos nya superhäst Fridericos om bra spår. 1640m ska ju dessutom vara jätteplus för den. Får vi se den springa 09 tiden redan nu på lördag ?

Olympiatravet

Spårlottningen blir troligen helt avgörande. Två av världens bästa hästar är med i BBS Sugarlight och Mosaique Face och den av dom som får bästa spåret känns också som den mest troliga vinnaren. Gissar att det blir barfota runt om för första gången i år på On Track Piraten och det är ett jätteplus. Sen ska det bli mycket intressant att se Stenströmers fd supersto mot världseliten.

Femårsloppet för ston

Flera jag inte har koll på. Ser spontant inte helt lättlöst ut. Vad är statusen t ex på Evin Boko ?

Olympiastayern

Min gyllene regel säger att de mest spelvärda finns på startvolten när där finns bra hästar. Nu är det dessutom open stretch. Favoriterna blir kanske igen dom där bak. Usain Henna kommer nog Oscar ställa i ordning till detta lopp.

Lördagsloppet

Ingen superklass. Edgar Flevo som gästar Åby låter på namnet intressant men ingen koll på den i nuläget. Tesio favorit ?

Får kolla övriga lopp senare. Kallblodsloppet ser enormt intressant ut. Mil bättre än det som Umeå hade på V75 igår men det kommer nog inte med på V75. Treårseliten är också ett mycket mycket fint lopp.


Lycka till nu i jakten på jackpotmiljonerna................
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+3), Dodo (+10), benny28hbg (+6)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat