Visa ett inlägg
Gammal 2016-06-03, 17:52   #19
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lobo Visa inlägg
Ska man spela flat även på Bra högoddsare 0.25%, Bra överraskningar 0.75% så bordet svaret bli ja enl. tidigare definitioner. Dock kommer vi få problem som att kassan kanske inte pallar att vänta på för långa inslag på högoddsarna så därav ska vi inte göra det. Precis som Cc så spelar jag en mindre summa på lite högre odds, d.v.s hälften (1 %) och även ett tredje alternativ där jag sätter 0,5 % på högoddsarna. Detta har dock bara med vinstchansen att göra. Hade huvudflatan varit 0,5 % eller lägre hade saken säkert sett annorlunda. Men spelar man 2 % så tvingas man till justeringar.
Alltså flatbettar du inte! Enda skillnaden är att du flatbettar odds inom vissa oddsintervall. Jag kan ibland spela mer än fem gånger mer på ett spelobjekt än ett annat trots att de båda står i 1.90, utan att limiteringar ligger bakom. Det fungerar bäst för mig och jag har inget emot att ni känner er mer bekväma med ett annat upplägg. Vad jag har problem med är att flatbetting framställs som det objektivt sett bästa upplägget trots att detta saknar grund.

Citat:
Även om du bara får in 25 % så borde du spela det eftersom det är bättre att omsätta något än inget alls. Det är inget flatbettandet kan hjälpa att du får en varierad insats p.g.a detta. jag har själv satt min punkt på 50 % och får jag inte igenom det så vill jag heller inte spela något på det objektet. Jag bockar alltid för hela summan vid förfrågan om jag inte får igenom mer än halva summan. Ibland skiter bookien i det och jag får igenom 25 % likt förbannat trots att intresset för det var noll.

Din kassa kommer ju även att bli större om du är bra på det du gör och då kommer du att spela ännu mindre procentuellt. Då kanske det rimligen borde vara dags att byta sporter där du får in mer. Målet borde ändå vara att tjäna så mycket pengar som möjligt. Svårt att göra det med vintersporter där du får in 0,25 % även om du har höga roi om man nu inte pallar öppna nya konton stup i kvarten.

Jag spelar själv på trav. Det är ingen jättemarknad och en del bookie är det spelstopp på. Dock spelar jag inte samma summor som tidigare även om det är rimliga insatser storleksmässigt. Dock har jag ändå en kassa som jag utgår ifrån och än får jag in spel hos Unibet och Bet365. Betsson-koncernen blir det dock svårare och svårare hos. När det likadant hos Unibet och bet365 kommer jag definitivt att söka nya vägar.
Det fetade är lite motsägelsefullt, även om jag förstår hur du tänker. Själv så spelar jag ofta på Unibet där jag vet att jag får in en femtiolapp eller mindre på många vintersport-spel, för det finns ändå en chans att de tar ytterligare någon hundring manuellt i vissa fall. Trots att detta rör sig om bråkdelar av en % så är det ju ändå små inkomster, plus att det är närmast upphetsande att sänka odds på egen hand. Jag har ibland haft en vän som lägger spelen åt mig, men de tillfällena har jag försökt välja omsorgsfullt och inte gå en sådan omväg för annat än riktiga kanonvärden. Jag förlorade ytterligare ett Bet365-konto i mitten av årets vintersportsäsong och eftersom att det var navet i verksamheten så har det inte gått i närheten av lika bra sedan dess. Jag vill ju helst inte ägna mig åt omfattande spelaktiviteter på konton som inte står i direkta familjemedlemmars namn.

Att byta sporter går inte riktigt, jag spelar redan på andra sporter, men det finns inga sporter som jag kan något om där jag kan nå upp till samma resultat i längden. Jag kommer fortsätta att kriga på även om jag räknar med mycket begränsade vinster om jag inte ständigt får tag i nya konton.

Här är en del av min spelhistorik de senaste 1.5 åren:
Upplärningsåret på vintersport: https://www.sharps.se/spreadsheet/vintersport (jag var en fattig student som började det nuvarande projektet med CSN-bidraget i november 2014)
Senaste säsongen: https://www.sharps.se/spreadsheet/2vintersport
Icke vintersport: https://www.sharps.se/spreadsheet/sheetteorin (har endast bokfört vintersporter det senaste året)

Det är så proppfullt med surebets och samma spel uppdelade i flera olika poster med olika insatser och odds att det inte går att analysera avseende olika insatsnivåer. Min spelaktivitet är inte direkt normal, men den kanske är intressant att titta på för att bättre förstå en flatbettingmotståndares perspektiv.

Som du snabbt ser så är jag helt beroende av EU-bookies (även om surebetsen har tenderat att förloras på Pinnen och därmed rubba statistiken en aning) och nu när jag inte längre har Bet365, Betclic, Marathon mfl, så är det nog förvärvsarbete som gäller i framtiden.

Citat:
Här menar han nog att de bästa och bättre spelen visar plus men enbart de bra spelen visar minus över en tid. Då borde det vara rätt att ha en lägre insats på dessa eftersom då vi skulle omsätta mindre. Det han vill få fram då är att dessa spel troligen inte har varit värdeodds och rimligen inte borde ha spelat alls. Och det är ju rätt i sak.
Yes, det stod helt klart, därav min formulering: "Det där stämmer givetvis matematiskt, men jag vet av personlig erfarenhet att det inte alltid stämmer i praktiken."
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat