Visa ett inlägg
Gammal 2016-06-21, 15:57   #1501
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Jag tror att åtta avdelningar är problemet. Det är för mycket. Även i Xpress-fart tar det för lång tid. Man behöver inte vara särskilt insatt för att se att vi inte har tillräckligt många klasshästar igång för att hålla V75+V86+V64 med bra startfält.

Jag ser däremot poänger med att klara av en V4 på under timmen, och en V5 på runt en timme. Rappt tempo så det blir klart. Där kan jag känna att mindre tid mellan loppen gör att upplevelsen blir högre för den som spelat streckspelen, och i övrigt kanske stöttar sina streckidéer på toton.

Men när det blir fler avdelningar så behövs en "korvpaus". Man kan jämföra med de flesta bollsporter som delat upp matcherna med pauser.

Man genomförde, lite oavsiktigt, ett experiment på Bergsåker i vintras när speldatorerna krånglade och starten för V75 flyttades fram. Då körde man sedan med 18-minutersschema, vilket gjorde att V75 klarades av på under 2 timmar, och då ändå med hyfsat utrymme att andas och ta en korv mellan loppen. Man hinner också med en lite längre paus före DD, och ändå klara 2 timmar. Det skulle kunna vara ett bra alternativ för V75.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+8), boozty (+5), SO (+1), Knutman (+10)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat