Visa ett inlägg
Gammal 2016-06-29, 21:00   #9
theskab
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 241
Sharp$: 2344
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Menar ni hur lätt det är att spela över bonusen mot Betfair eller annat bolag ex. Pinny? Alltså dvs hur ofta man hittar spel att matcha mot?

Jag använder aldrig Betrair att tradea mot pgs deras äckliga kommission. Surebettar mot Pinny eller bet365. Men det lättaste är definitivt att surebetta ifrån ett EU-bolag till ett annat, om man har möjlighet och inte är limiterad. Med William Hill eller Marathonbet kan du surebetta mot nästan vilka bolag som helst, särskilt med Marathon.

De bolagen där jag haft genuint svårt att hitta surebetmöjligheter mot Pinny/B365 är Guts/Superlenny/Norskespill osv. Oddsleverantören som dessa bolag använder sig av är hemsk för bonushorande. Här får man ofta räkna med att bonusen äts upp till viss/stor del av att man bara hittar 95-97 % "surebets" mot andra bolag.

10bet/Comeon/Sverigekronan o.s.v. är ingen höjdare heller, men är lättare än ovan nämnda exempel. Redbet är även halvt knepig, Säeskilt med tanke på att man skall omsätta €2200 för sin €200 bonus, dessutom med € så mycket pengar försvinner ofta i växlingsavgifter när man tar ut sedan. Tipico är lätt upplever jag, men man förlorar lite pga €.

WH/Ladbrokes/Betsson/Unibet/888sport/Nordicbet/Betsafe/Leovegas/Betway/Bet365/Betfair oddssite är alla väldigt lätta att hitta trades/surebets för, samtidigt som de har lätta omsättningskrav.

Oddsautomaten och Coolbet finns inte med på surebetsidor. Här får man hitta egna surebets, ett tips är att kolla stora populära marknader, där har bolagen lägre juice. Jag spelade ex. på EM-matcher (1X2) mellan Coolbet/Pinny, Coolbet/Bet365 och likadant med Oddsautomaten. Andra exempel kan vara CL-matcher, stora ligor som premier league osv

Nägot annat att tänka på är att vissa bolag stryper dig direkt om du satsar på utstick. Betrair ströp ner mig till 200 kronor efter ett spel, sedan snabbt ner till 50-125 kronor. Därefter 17 kronor. Bara så man är medveten om det, det är jobbigt att sitta och spela 50 kr per spel när man skall omsätta 12000 (och nu har de höjt omsättningen till 20000)
Bra inlägg. Vissa sidor har blivit bättre. Guts har nog bytt odds lev för tycker de har fått betydligt bättre senaste året.
RedBet omsätter man lättast mot allsvenskan där de är 98-99%, även tennis är de höga på.
Coolbet går att fynda ganska bra på då de sätter egna odds och inte köper in andras.
Sen finns ju smarkets istället för betfair inte lika stort utbud men täcker ju alla stor ligor och låg avgift.

Ska man vara efektiv vid horandet så är Dutching det bästa.. Då kan man ju täcka 3 bonusar på ett spel..
Alternativt spela på 1 o 2 och sedan plocka x vid första målet på live spel. (Dock finns ju risken att matchen slutar 0-0)
theskab är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat