Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-02, 15:13   #2
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Vi hade en del snack om att köra PPR till denna säsong. Eller till och med 2 ligor, 1 PPR och en standard. Vi får väl diskutera fram vad vi anser bäst och se hur mycket folk vi blir.

Personligen röstar jag för 2 ligor där jag vill delta i båda.

Vi lär oss lite mer för varje säsong som går eftersom nya små diskussioner kommer upp under resans gång.

Detta året så ska vi vara väldigt noga med att lotta draftordningen på ett sätt som alla är 100% nöjda med, om vi nu ska köra snakedraft.

Sen så får vi också komma överens om hur vi ska hantera eventuella trader under säsongens gång så att det är klart på förhand.

Alla eventuella funderingar som finns tar ni upp här i tråden så försöker vi klargöra allt innan ligan startar. Dyker det ändå upp någon diskussion under säsongen så får vi försöka lösa det på bästa sätt. Brukar inte vara några konstigheter.


Ligan har outhämtade prispengar från förra säsongen där jag försökt få kontakt med vinnaren utan att lyckats. Jag antar att personen kommer visa sig till denna säsongen och således också få ut sina prispengar. Om vinnaren aldrig claimar dessa pengarna så lägger vi till pengarna till årets pott så det blir lite juice och extra värde denna säsongen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat