Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-22, 02:16   #43
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 836
Sharp$: 3279


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Finns det något sätt att helt eliminera fuskmisstankar? Funderar på om det går att använda lottodragningen på tv? Alla får välja varsitt nummer, första dragna numret får plats 1 osv. De nummer som inte dras går vidare till nästa lottodragning. Det är ju fyra lottodragningar i veckan så med lite framförhållning borde det funka.

Alt. Kenodragningen som går varje dag.
Jag håller med, det vore en extra krydda om lottordningen avgjordes "IRL". Lite trixigt med det där förslaget dock då jag antar att man måste faktiskt kolla på sändningen för att se i vilken ordning numren dras i och det kan säkert dröja ett tag innan vissa nummer dras.

Jag hade en rad olika förslag i förra säsongens tråd, bland annat välja (lotta ut) matcher från måltipset och den vars match hade mest mål i sig fick drafta först med olika tiebreakers (i de fall det blev lika många mål).

Men en del tycker säkert det är omständigt och vill bara ha det så simpelt som möjligt och då är RandomPicker ett alternativ som användes förra säsongen. Bara man postar länken till lottningen någon dag eller så innan lottningen faktiskt utförs så att man kan vara säker på att det inte lottas om ifall utfallet inte är som önskat.

En sak jag tycker är viktig är också att man har fått betalt från samtliga innan man lottar draftordningen så att inte någon hoppar av bara för att man fick en dålig draftplats.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MonstersOfTheMidway (+2)
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat