Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-22, 20:52   #57
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Draftordningen skulle iofs kunna bestämmas utifrån föregående års resultat om vi sätter oss gamla i en liga och de nya i en annan? Då blir det som i verkligheten
Vore på ett sätt kul med en "Allsvenska" och "Superetta" med ned och uppflyttning mellan divisionerna. Men jag föredrar nog att splitta ligorna efter regler snarare än tidigare prestationer. Dels för att folk kanske hellre vill spela i "Superettan" då för att det är lättare motstånd och fortfarande lika mycket pengar på spel men även för att det är så olika preferenser när det kommer till regler. De tre förslag som Lazlo skrev låter intressanta:
Citat:
#1, standard, h2h, snake
#2, PPR, h2h, auction
#3, standard, roto, auction
Fast där föredrar jag helt klart #2 och sen #3.

Hade även idé om att sista slutspelsplatsen skulle gå till laget med längst winning streak när grundserien avgörs som inte placerat sig på slutspelsplats ändå. Men det kanske känns för lite udda för en de flesta, men skulle i alla fall göra att folk borde ha något att kämpa för långt in på säsongen.

Alltså i en 10 lags liga så skulle de 5 första lagen gå till playoff (2 först bye-week) och bland de 5 sämsta så skulle laget med längst winning streak ta sig in i playoff (vid lika så får laget med högre placering platsen).
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat