Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-27, 18:55   #72
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Kul!

Jag såg min första match 1989 när Bengals slog Houston Oilers i AFC Championship (tror jag) och har hållit på dem sen dess. Ska över till London i höst och se dom live för första gången. Har tidigare sett en livematch i staterna.

Jag lägger något mindre än dig då jag jobbar mycket och har småbarn hemma, men uppåt 10-15 timmar i veckan blir det nog under säsong.

Jag var tidigare aktiv som både spelare och domare i ca 10 år så kärleken till sporten är stor. Den överlägset roligaste sporten att spela!
Trevligt, Cin räddade mig mkt ifjol. Tills Dalton skadade sig och Eifert likaså. Roligt lag med Hill och Gio. Plockade Dalton som waiver week1.

Trist att Eifert är skadad.

Som tur är så lägger sig killen tidigt så man har ju ett par timmar på kvällen. Har dessutom ett fritt jobb så det blir en del på jobbet också!

Oj då, skoj. Har många vänner som är aktiva och även domare. Men jag kan tyvärr inte tycka att Sverige amerikansk fotboll är bra. Det är inte samma sak som nfl. Ser vårt lokala lag spela varje vecka och jag sliter mitt hår att de inte ser öppningarna, ser blitzar etc. Men, det är ju inte samma förutsättningar.

Vi hade en bra QB i P Juhlin som försvann till crusaders.

Vi kommer säkert ha roliga diskussioner. En likasinnad! Gott...
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat