Ämne: Tipbet
Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-02, 21:01   #1
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Tipbet


Om Coolbets satsning var lite spännande så tror jag Tipbet kan vara snäppet bättre! För här finns det mycket pengar i bakgrunden. Tipbet har bettingshops runt om i Tyskland med fokus på Düsseldorf och Frankfurt. De fanns redan på den tiden då jag tillbringade tid på Frankfurts alla spelhålor. De sponsrar bl.a Fortuna Düsseldorf. Tipbet tog ut Maltalicens i Okt. 2015 och verkar ha utvecklat sin programvara själva då det det går att köra "white lable" via franchise. Grundaren/VD´n Bahadir Malkoc är turk liksom en del andra i ledningen.

Det som jag först la märke till på siten var utbudet på enskilda matcher, 55-60 olika spelformer på de flesta fotbollsmatcher. Många varianter även på Tennis och Ishockey, bla periodbetting. Varje KHL-match har 36-38 spelformer redan nu trots att matchandet börjar först 22/8.

För dem som gillar eSports så är nog Tipbet ett alternativ, de kör:

Counter-Strike
Dota
League of Legends
Starcraft II

http://www.esportsbettingreport.com/...results-stats/

Paybacken varierar en del, ~94% på CL-kvalet är väl helt ok för 3-vägsspel. Däremot så är 2-vägsspelens odds väldigt skumma. Från 1,82/1,82 till 1,90/1,90 och kan variera inom samma liga.

Vad gäller bonusar så var det ungefär som de flesta andra, Sverige tillhör dock deras "target markets" så omsättningskravens villkor är bättre än för de land som inte är det.

Inte en susning om vad limits kommer att vara, historiskt var €300/spel oavsett sport/liga en maxgräns i deras bettingshops. Men det var det hos alla andra tyskar också, Tipico var generösa i sina shops men griniga på nätet.
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+10)
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat