Ämne: odds 3/8
Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-03, 10:10   #15
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av a_alexander Visa inlägg
Dagen till ära erbjuder ytterligare champions league kval och det brukar skrälla då och då (Bates uttåg igår) men i det flesta fall tråcklar sig favoriterna vidare över två matcher. Detta är någon som jag tar med mig in i dagens matcher där jag har hittat några bra spel.

1.
Olympiakos gjorde en total missräkning i första mötet och fick endast med sig 0-0. Jag tror man själva hade räknat med att kunna ligga lite lågt i denna borta match och få matchen avspelad efter en trygg hemmaseger. Detta är nu inte fallet men samtidigt tror jag att grekerna är det starkare laget än Hapoel Beer sheva. Många marknader väljer att ge runt dubbla pengen för olympiakos och det känns givet för mig. Spelar 2,02 på Betsson.

2.
Oddset är lågt, väldigt lågt med känns svårt att gå emot Köpenhamn idag, man spelar den sällan som singel till 1,28 (Betsson) men i kombination med någon annan match kan den vara användbar. Ett exempel är tillsammans med Celtic till 1.58 (Betsson) som också bör lösa sin uppgift. Celtic har verkligen inte imponerat men bör bli bättre och bättre för varje match då man har lite nya spelare men framför allt ny tränare i Brendan Rodgers. Jag tror man tar sig vidare till Play-off där motståndet hårdnar en hel del. Kombinationen Köpenhamn + Celtic ger ca dubbla pengen tillbaka.

3.
Dagens långskott är krysset PAOK - Ajax, jag anser chansen till ett kryss 0-0 eller 1-1 inte alls är omöjligt i denna match. PAOK klarar sig på 0-0 och 1-1 tar matchen vidare till förlängning. Två lag som jag tror skulle spela mycket jämnt över 10 matcher och en förläningen i denna matchserie är absolut inte otroligt. Just nu erbjuds 3,05 för krysset på Betsson och detta kan vara värt en liten slant.

Lycka till.
Tack.

Lite halvt off topic, men i min värld är ett odds antingen ok eller inte. Att kombinera ett tveksamt odds med ett annat gör det inte bättre.
Såg att du häromdagen ratade ett lågt odds men tyckte att kombon med "över 2.5 mål" var ok... nu kan det förvisso finnas sådana specialfall hos vissa bookies men troligtvis ska man inte kombinera det tveksamma oddset utan istället nöja sig med överspelet i det fallet!

Jag anar dock att det är ett spelbutiksbeteende eller kvällstidningsexpert dito och att något slags rättfärdigande finns i att det ska attrahera spelare med begränsad kassa (eller mer cyniskt spelberoende oavsett kassa) när man skapar ett högre odds genom att kombinera spel.

Tvärtom strävar väl alla "seriösa" spelare efter att minimera variansen och spela singlar om det är tillåtet!?

..my two cents..

Senast redigerad av ExtremtRik den 2016-08-03 klockan 10:11.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat