Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-06, 19:42   #1
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Nordicbet stängde mitt konto när jag vann


Tar hela historien från början så wall of text incoming.

Skapade ett konto på Nordicbet för cirka tre månader sedan och fick då en bonus på min första insättning på 1000kr. Efter några spel hade jag gått plus minus noll och hade då fortfarande 2000kr på mitt konto. La därefter inga spel på ett par veckor och när jag sedan loggade in igen hade jag 0kr på mitt saldo. Jag skrev till kundtjänst och frågade vad som hänt. Då sa dem att eftersom jag inte omsatt bonusen på 30 dagar hade den upphört och dem menade då att den andra tusingen också räknades som bonus och därför hade dem tagit den också.

Hon i kundtjänst skrev dock att hon kunde fixa så jag fick en chans till att omsätta bonusen så hon lade till en bonus på 2000kr på mitt konto. Det var ju schysst tänkte jag och fortsatte lira. Vann upp mig till drygt 6000kr men förlorade ned mig till drygt 1100 igen. Bestämde mig för att lägga rullen på en fyrling till nästan 50ggr degen och den satt.

Nu hade jag 54000kr på mitt konto, men ett par timmar efter fyrlingen satt så fick jag följande mail:

Hej *****,

Information from NordicBet.

Vårt ansvariga team har efter noggrann undersökning avslutat ditt konto permanent utan möjlighet att öppna upp det igen. Dina vinster har blivit fråntagna och vi kommer att skicka tillbaka din insättning, detta bestlut är slutgiltigt.


Tack för din förståelse och jag hoppas du får en fortsatt trevlig dag!


Med vänliga hälsningar,
Marcus
NordicBet Kundtjänst.


Nordicbet har alltså tagit tillbaka de 53000 kronorna jag vann. Det var inga problem så länge jag vann lite grann eller förlorade pengar men så fort jag vann ett lite större belopp så tog dom bara tillbaka pengarna. Vad kan jag göra? Får det verkligen gå till såhär. Känner mig rånad rent ut sagt.

Kan någon hjälpa mig får tillbaka mina pengar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat