Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-17, 14:16   #384
Pason
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 17
Sharp$: 0
Standard

Utredningen nerlagd - ok ingen brottsmisstanke föreligger. Korrekt, det ÄR inte ett brott att misslyckas... Stefan hade bara litet otur när han tänkte..... - Eller räknade..

Men det ÄR kriminellt att bara tro... Tomtar, gudar, änglar, tur, orealistiska BONUSAR, mm skall man inte köpa utan att tänka litet först. Ärligt, hur manga gick plus?

Polisen tänkte förstass (har inget a kvar sen en kotte föll pa det när jag satt ute under tallen..) inte alls. Det fanns ju flera andra oegentligheter som försiggick, men dom tog plats utomlands och affären var väl inte stor nog att röja i...
Man kan ju jaga parkerings syndare och rattfyllon istället...

Nagon nämnde att BaB är för bra för att vara sant, och nat om deras tävling, hur som helst, NU skall jag berätta om nat som alla ni snillen faktiskt inte visste.

Det är en officiell hemlighet (i reklambranshen) att väldigt fa personer deltager i nagon sorts tävling i pressen eller pa nätet. (Ja självklart, säger ni..) Men DET betyder att det är mycket sannolikare att vinna - än ni förmodar.. Dvs ni SKA delta, och gärna med flera psydonymer... Tip-Ex hade en tävling med 70 000 i priser och hade bara 200 tävlande av 10 000:tals dagliga besökare - BaB hade bara 100.. hur manga hade Sharps?

Förringa inte dumhet (att delta) - Dummhet kan vara rätt!!!
Pason är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat