Ämne: Fotboll 18/7
Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-18, 14:59   #13
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Skrev denna rek igår på en annan sida och är nu fundersam till att oddset på Godset gått upp? Är det för att Øybind Storflor är avstängd eller? Ja, ja jag tror på Godset ändå och spelat rak å lite på -1.


Singel: Strömsgodset- Haugesund: 1 (1.96) Pinnacle (Mer vanliga NB har 1.93)

Mittenmöte mellan två utpräglade hemmalag. Godset på åttonde plats i tabellen tog säsongens första bortaseger senast, då man bortabesegrade bottenlaget Kongsvinger med 2-0. Godset vann den matchen helt rättvist och spelmässigt spelade man bra också. Det är hemma på konstgräset vinsterna/poängen tas för Godset. 18 av sina 23-poäng är tagna på hemmaplan. Har ett par skador sedan tidigare i laget och sen är
Øybind Storflor avstängd efter sitt tredje gulakort senast. Mötte Haugesund i cupen för elva dagar sedan och då vann Godset lätt med 3-0 på hemmagräset.

Nykomligarna Haugesund har gjort en godkänd start på säsongen med sin tiondeplats i tabellen. Lever verkligen på sitt starka hemmaspel. 18 av sina 21-poäng är tagna på hemmaplan. På bortaplan har man den usla raden: 0-3-5 5-15. Spelade 1-1 hemma mot Brann senast i en jämn match. Haugesund har verklingen ingen stabilitet på bortamatcherna.

Jag tror helt enkelt att hemmaplans fördelen avgör här och Godset vinner med ungefär samma siffror som senast i cupen.


Insats: 7-Units

---------------------------------------------------------------------

Singel: Strömsgodset- Haugesund: Etta -1 (3.35) NB

Analys ovan här.

3.35 på -1 testas med låg insats också.


Insats: 1-Units
__________________
Varje dag är en ny speldag
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat