Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-06, 12:39   #199
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Smått komiskt hur det varit nästan helt tyst angående waiversförändringar när Jaroiten och Juret försökt få lite respons i frågan tidigare. Nu direkt dagen efter drafterna när det är för sent så kommer folk igång och vill ändra...

Vi kan inte ändra något nu utan det får vara som det är men som ni säger så kan vi ju ändra det till nästa säsong om det är så.

Precis som Jaroiten var inne på igår så har det hela nog mindre betydelse. Med 14 lag per liga och 16 spelare per lag så har vi nästan claimat varenda spelare av värde så waiversupplägget bör inte ha en enorm inverkan på ligorna.
Jag tror inte det har så mkt med waiver platsen att göra utan mer att folk vaknade för sent och insåg hur dåligt nuvarande regelsystem är.

Waiver position har ju inte ändrats sedan innan draft, eller har jag fel? Jag har samma waiver som innan draft.

Så jag tror nog att de som inte gillar regeln gör det för att den är kass, inte för att "sno" åt sig en bättre position osv.

Men, det är ju historia som sagt.

I en 14 liga är waiver totalt barskrapad, jag blir förvånad om ngn hittar en waiver som slår in sig på top 15 osv. Det är skralt!

Jag letar och letar men det krävs en stor skada för att ngn waiver ska bli bra.

Va stort detta med waiver helt plötsligt blev.

=) =)

/J
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat