Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-06, 12:55   #200
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MonstersOfTheMidway Visa inlägg
Jag tror inte det har så mkt med waiver platsen att göra utan mer att folk vaknade för sent och insåg hur dåligt nuvarande regelsystem är.

Waiver position har ju inte ändrats sedan innan draft, eller har jag fel? Jag har samma waiver som innan draft.

Så jag tror nog att de som inte gillar regeln gör det för att den är kass, inte för att "sno" åt sig en bättre position osv.

Men, det är ju historia som sagt.

I en 14 liga är waiver totalt barskrapad, jag blir förvånad om ngn hittar en waiver som slår in sig på top 15 osv. Det är skralt!

Jag letar och letar men det krävs en stor skada för att ngn waiver ska bli bra.

Va stort detta med waiver helt plötsligt blev.

=) =)

/J
Jag tror inte heller att det har att göra med waiverplatsen men problematiken kvarstår ju, att folk inte sa något när det här var aktuellt. Nu är det för sent och vi kan förkasta waiverupplägget hur mycket vi vill, det måste ligga kvar som det är ändå.

Jaroiten har ju lagt upp hela sin taktik med att förlora första 3 veckorna för att sedan gotta sig på waivers och han skulle ju bli mäkta besviken om vi ändrade något nu efter draften.

Vi är väl iaf överens om att waiverupplägget inte kommer ha så stor inverkan på ligan så vi behöver inte lägga så mycket fokus på det.

90% var nöjda med nuvarande upplägg innan draft och då får det stå kvar nu efter draften även om folk vaknat till liv och ändrat åsikt nu när det är för sent.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MonstersOfTheMidway (+2)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat