Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-07, 06:52   #1636
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Men nu är ju inte stam enbart vem som är farsa. Sen får man tänka på att de har tills de är 2 år på sig att bestämma sig om det där. Vid det laget har man givetvis en mycket större aning om hur framtiden ser ut än man har med bara en stamtavla. Även om mycket givetvis kan hända både i positiv och negativ riktning. Men mest negativ skulle jag säga. Hur ofta hör man om någon kanon som de säger inte såg speciellt lovande ut första åren? I undantagsfall va? Ofta säger de ju att de tidigt hade en känsla av att det var något speciellt på gång. Kan ju vara mycket efterhandskontruktioner såklart i vissa fall men det är verkligen överhängande så att de varit mycket lovande från början.
Det finns också en hel del som är taktiska åt andra hållet. Om man inte tror att hästen klarar premieloppet i tid så är det ganska riskfritt att anmäla till premiechansningen istället för att pengarna skall frysa inne.

En trend som börjar komma är att man inte anmäler hästen till allt, utan väljer några årgångslopp som man siktar på och låter de andra vara. Det finns ingen som klarar av att delta i allt, och det är rätt mycket att betala.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat