Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-09, 00:17   #730
neonguy
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 103
Sharp$: 375
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Billyju Visa inlägg
Hej! Ny här på forumet... Lite tankar kring det här med bonustrading.

Vem är egentligen förloraren i bonustrading? Alltså, var kommer dina pengar från? Spelbolagen får dina pengar, Betfair får din kommission och du får.. Pengar av någon som ändå satsat på fel lag? Som ändå skulle förlorat de pengarna.. Eller?

Ser också att både Sharps och många andra sidor hostar bonustrading-guider och funderar om det är 100% lagligt och "okej" eller om det finns någon hake i det? Kan det ge konsekvenser om man offentliggör att man själv bonustradar (som här på forumet), en blogg eller liknande?
Lite sent svar här, men..

Dom som förlorar på bonustrading är antingen dom andra Betfair-spelarna (som du matchat din bokning med) eller spelbolagen. Vinner man på Betfair är det alltså dom förstnämnda som förlorar på det hela, alternativt spelbolaget om man vinner där.

Ang din andra fråga så skulle jag inte vilja påstå att det är olagligt att bonustrada, på sin höjd bryter man måhända mot spelbolagens villkor och det värsta som kan hända är väl vanligtvis att ev vinster konfiskeras och kontot avstängt. Men det står oftast inte i villkoren att detta spelsätt inte är tillåtet, så det borde vara lugnt. I vilket fall är det ju svårt att bevisa.

Att åtnjuta bonusvinning i andras identiteter däremot kanske skulle falla under något slags bedrägeri (vilket är olagligt), men även detta är svårt att bevisa. Man kan ju t ex bara hävda att man instruerat en kompis hur man spelar på nätet.
neonguy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat