Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-17, 01:18   #43
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jessi82 Visa inlägg
Och anledningen till att du "rekade" öppet, var inte det för att du skulle få mer följare och därmed tjäna pengar?
Och som jag sagt, det är helt ok, men stick inte under stol med att allt rekande öppet var för att uppnå ett mål? Dem flesta kan nog inse vad det var. Jag har inga problem med att betala/ersätta dem som rekar för det arbete dem lägger ner, de/ni förtjänar det men stick inte under stol med vad det handlade om från början då!
Du får nog ta och hejda dina konspirationsteorier en aning eftersom du är helt ute och cyklar.

Jag förstår hur du tänker, jag körde 1 månad för att folk skulle "se mig" och sen la jag ner för att dom skulle komma till min tjänst istället men det stämmer helt enkelt inte alls.

Anledningen till att jag rekade några av mina spel öppet var för att sajten ville att jag skulle göra det och därför skulle dom ge mig ersättning för det. Precis som för vilket "arbete" som helst. Dom skulle köpa en tjänst av mig som jag levererade.

Antagligen så vill 1x2 precis som alla andra sidor på internet få upp sin trafik på sidan och köper därför in "kända profiler" som ska locka folk, inget konstigt med det. Trafiken kan många gånger generera mer intäkter till sidan med hjälp av affiliate så att sidan tjänar pengar när vi spelare förlorar pengar vilket känns lite sisådär om du frågar mig. Du har inget hat gentemot alla sidors bakomliggande syften?

Jag har iaf aldrig sjunkit så lågt så att jag arbetat med affiliate som försöker tjäna pengar på andra olycka. Mitt mål har alltid varit att försöka hjälpa folk att vinna mer pengar. Sharps själva sågade ju länge affiliategrejer och har en enorm hattråd gentemot RoK men tillslut kunde Sharps inte motstå lockelsen utan det började poppa upp affiliatereklam ändå. Inte så konstigt att det landade där tillslut, det är så det fungerar även om man kan ha delade åsikter om det. Det finns alltid två sidor av ett mynt så det får man respektera.

Som jag sa tidigare så är det ytterst sällan som sajter tillåter marknadsföring för andra projekt. Marknadsföring var inte tillåtet denna gången heller vilket innebär att det inte fanns något bakomliggande syfte för att värva mer medlemmar till min tjänst. Detta var ett sidoprojekt för mig som jag vid den tidpunkten hade tid över till att genomföra. Sen avslutades samarbetet väldigt tidigt på grund av diverse anledningar som jag skrev om ovan.

Om fler personer skulle få upp ögonen för mig och mina spel så är det såklart bara positivt för mig. All exponering är väl bra och självklart så önskar väl alla personer som driver tjänster att sälja så mycket som möjligt. Sen om man säljer spel eller frukt så är väl målet alltid att ha så många kunder som möjligt. Det är väl underförstått kan jag tycka så jag förstår inte hur det faktumet kan störa dig så mycket?

Men enda anledningen till att jag rekade öppet på 1x2 är för att dom betalade mig. Det är så det fungerar även om jag antar att det i din värld är alldeles fruktansvärt att någon annan tjänar pengar. Den gamla svenska avundsjukan lyser igenom... Det är inte direkt så att jag snubblat mig till den sitsen jag sitter i idag. Det hade lika gärna kunnat varit du jessi82 om du också lagt ner 10+ år och tiotusentalstimmar på betting för att nå dit jag är idag.

Istället för att hata så hoppas jag att du också kan tjäna pengar på dina spel. Vill man tillräckligt mycket och arbetar tillräckligt hårt så har man goda chanser att nå dit man vill, lycka till!

Sen förstår jag inte hur du lyckas få det att låta som världens hemskaste sak att man skulle önska att få fler följare? Det är väl fullt naturligt och normalt att ha det som mål oavsett vilken verksamhet man sysslar med? Blir du förbannad när du ser en ICA skylt för dom försöker locka dig att handla på ICA också eller?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Calatan (+10), Migge (+10), Bramhed (+20), Bettingamatoren (+50), ibrakadabra (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat