Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-21, 21:10   #10
mwickholm
 
mwickholms avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Ort: Finland
Inlägg: 455
Sharp$: 2100
Standard

Jag skulle lägga ett surebet för att få gratisspelet på kvällens Sverige-match där delarna var Nordamerika DNB på Mobilbet, X på Nordicbet och Sverige på Bet365. Spelen placerades och allt var bra, tills jag märkte att jag haft för bråttom och spelat fel. DNB-oddsen var samma på båda lagen och delvis påverkades jag väl även av att Bet365 har lagen i amerikansk ordning, men stress och onoggrannhet var huvudorsaken till missen då jag spelat Sverige DNB istället. Jag stängde spelen på Mobilbet för att minimera förlusten och sedan placera nya, korrekta spel. Då hade dock oddset sjunkit och så fick jag räkna på hur mycket jag skulle satsa till det nya oddset för att förlora så lite som möjligt.

Varför skriver jag detta kanske ni undrar? Jo, för den som tror på karma eller liknande fick vatten på sin kvarn. Av någon anledning fick jag fem "superfreespins" (insats 1 €/styck) på Starburst av Mobilbet och vann 20 € på första snurret, 24,50 totalt och förlusten på min fadäs var intjänad, plus att jag tradeade det riskfria spelet och får ut ungefär 15 euro av det också. Ibland har man tur i oturen, trots att det inte var så stora summor vill man ju alltid undvika förluster.

Förresten är det märkligt med Nordicbets riskfria spel, det står att de ska vara livespel men finns tillgängliga direkt när man placerat det kvalificerande spelet så det går att tradea på förhand.
mwickholm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat