Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-13, 11:07   #10
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Jag är inte så säker på att det är endast svenskar som ligger bakom detta, även om ett par svenska namn florerar friskt bland alla rykten.

Stämmer! Numera kommer tydligen finansiärerna från flera håll, men ursprungligen var det ett Svensk/Finskt konglomerat som härjade (Tasmanien).

Vad jag däremot vet är att de inte spelar enligt systembegränsningsreglerna. De spelar från massor av konton, men som en händelse är alla de personernas konton koppade till ett och samma bankkonto för utbetalningar.

En rätt trovärdig uppgiftslämmnare har visat på ett tänkbart upplägg där man istället för direkt rakeback, som inte är tillåtet, istället köper annonsutrymme av ett företag som kontrolleras av dessa spelare. Då blir det en marknadsföringskostnad, och man kan rent av visa på hur omsättningsdrivande denna marknadsföring varit.

Den set-up du beskriver är inte ovanlig i sammanhanget, det finns andra liknande upplägg som också används för att mörka rake-back systemet.
Det är rent obegripligt hur naiva ATG är och har varit länge nu. Tyvärr blir det lätt så i en organisation som innehåller få om ens några med erfarenhet från spelvärlden. Det är lite väl mycket skyddad verkstad över verksamheten...
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat