Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-16, 00:30   #8
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Aww jag vill så gärna slå Eddie och Laz i år (har börjat jobba med Laz i NFL ligan harr harr), men jag hinner bara inte. Har inte tid att meka med allt som ingår i NBA ligan. NFL är ganska soft med att det inte händer mycket på WW dagligen, men man måste vara lite mer på tårna in NBA.

Jag önskar er lycka till och hoppas kunna slå lite käftar nästa år
Nej du, jag tog ner obesegrade serieledaren i NFL förra veckan så jag tänker inte släppa min vinststreak på 4 veckor mot dig.

Sen så börjar man ju undra vad i helvete det är som gått så jävla fel i ditt liv numera så du inte ens har tid med något av det heligaste som finns dvs fantasyn?

Kom inte och säg att det är nån jävla hona som satt dig i koppel och får dig dansa på styva linan med piskan i högsta hugg? Så illa kan det väl inte vara?

Fan eddie säger ju upp sig från jobbet framåt hösten för han ska kunna lägga ner all sin tid på fantasyn och så kommer du och gnäller att du inte hinner med det? Vi blir ju nästan förbannade...

Hoppas verkligen att du håller på att löser hungernöden i Afrika eller liknande och det är anledningen till att du inte har tid. För det är på den nivån som anledningen måste ligga för att vi ska godta den.

Kämpa på och du är välkommen nästa säsong om du har tid då



Verkar iaf som vi är halvvägs till en liga så det kanske kan bli av. Draften är väl lämplig att ta nästa helg några dagar innan premiären. Försök jaga tag på lite folk och ni som är sugna, anmäl er så vi kan få till en liga!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+3)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat